Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Més sobre el Josep Maria Ferrer Arpí


Com heu vist en el post anterior sobre ell arrel de La Contra de La Vanguardia, em van agradar moltes de les coses que s’hi deien i hi estic plenament d’acord. Arrel d’allò, li vaig enviar un correu per a fer-li un dels meus perfils, i abans que me n’adonés, tenia la resposta a la bústia d’entrada. I em va fer molt, molt feliç. Gràcies des d’aquí també, això demostra la qualitat de la persona i una especial consideració vers els altres i les seves iniciatives innovadores!

El Josep Maria és enginyer industrial, però des de sempre ha estat vinculat a l’educació, la divulgació científica i el màrqueting de televisió, especialment dins TV3, cadena en què va dirigir i presentar programes com Més enllà del 2000 (era meravellós) o Punt Omega per passar més endavant per la Direcció de Màrqueting de TV3 i també per la d’Innovació a la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Ara s’ha reciclat en Gestor de la Innovació i, com a La  Contra de La Vanguardia, molts el defineixen com a motivador d’innovadors de forma molt precisa. Aquests programes sembla que sorgeixin de forma natural de la seva principal font d’inspiració, Teilhard de Chardin.

El camí de la vida el va portar a casar-se massa jove, el que considera com a primer fracàs personal, però no se’n penedeix de res del que ha fet. De fet, si es pogués tornar enrera, faria exactament el mateix, fins i tot els errors, ja que són ells els que li han ensenyat més a la vida, molt més que els èxits, i això que n’ha tingut uns quants des d’aquell primer programa de televisió que va conduir sense haver trepitjat un plató a la seva vida. Potser això el fa creure que té moltes vegades tota la raó, i se n’oblida del seu millor encert, pensar en el lloc de l’altre, amb tot el que comporta. Aquesta empatia és ara clau dins la seva tasca de motivar innovadors.

Des del seu lloc ideal per a escapar-se, Angkor Wat a Cambòdia, somia amb fer la volta al món, amb intensitat.

Força i sort!

Written by Diego Bartolome

23/09/2010 a 14:09

A %d blogueros les gusta esto: