Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Àlex Puig, CEO de Shotools


L’Àlex, emprenedor que creu en la innovació com a eina de treball, segueix i el segueixen més de quaranta mil persones a twitter. Això només pot ser possible essent una persona que escolta, dialoga, comparteix i que gaudeix experimentant amb les xarxes socials. També, aquesta manera de ser i de fer és la llavor de la que va sorgir shotools, l’empresa que ara dirigeix.

Dins tot l’univers de persones que estan a Internet, com trobem les que ens interessen i podem establir relacions més estretes? Aquesta, entre d’altres qüestions, és la que resol la seva empresa, tot un referent 2.0 ja amb premis rellevants com el Seedrocket, i participació destacada a Plugg i Innovate!2010, entre d’altres. Aquesta start-up global també és conseqüència dels seus fracassos empresarials, ja que un projecte seu també basat en twitter, Twittexperts, no va reeixir com ell hagués esperat l’any passat. Els petits entrebancs et fan caminar més fort cap a l’èxit.

Arribar lluny tot sol només ho aconsegueix quan surt a córrer i es perd pels camins del bosc, a l’estil del seu estimat Coyote, que no es rendia mai, sempre endavant, però en l’empresa se sap rodejar del millor equip, amb qui estableix una comunicació interna excel·lent, escoltant-los i preocupant-se de veritat per ells. De fet, la falta de comunicació interna pot fer caure els projectes més sòlids, i no vol que això passi a Shotools de cap manera, i per això l’equip és com una família.

El seu millor moment del dia, ben d’hora al matí, quan encara no hi ha activitat i es respira tota la tranquil·litat del món, és llavors quan hi ha el millor Àlex, el que somia amb continuar sent feliç amb el que fa, i deixar-se de preocupar en excés pels resultats. Si fas el que t’agrada, els èxits vindran de forma natural, i sinó, sempre podrà tornar enrera per a estudiar teatre i fer-se actor, una vocació que d’alguna forma potser ara recupera cada cop que presenta la seva empresa davant mitjans, inversors o d’altres emprenedors.

Força i sort!

Written by Diego Bartolome

02/10/2010 a 22:42

A %d blogueros les gusta esto: