Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

L’Eduard Batlle


L’emprenedoria és, sobretot, una actitud, una manera d’enfrontar-se a la vida. Si bé molts acaben creant la seva pròpia empresa de forma natural, n’hi ha d’altres que lluiten perquè aquesta actitud proactiva, de fer el camí i no només seguir-lo, s’extengui a la seva organització i són promotors del canvi gràcies a un gran nombre d’accions d’èxit. Per això, vull extendre en aquest blog els perfils a persones interessants, no només empresaris, que tenen un valor per si mateixes. Sense elles, el món seria diferent. I un d’ells és l’Eduard.

L’Eduard és periodista, dins el Grup Hermes, propietaris de l’Avui, el Punt o Catalonia Today, on treballa a l’àrea digital del diari, tirant endavant amb força iniciatives com els blocs, on la Xarxa Onion, entre d’altres persones i entitats, hi té presència. Però no en té prou, i participa a molts projectes més com els Sopars Tertúlia de Barcelona. L’objectiu és sempre el mateix, aprendre, aprendre i aprendre, no es pot deixar mai de fer en aquesta frenètica societat del coneixement.

Mirant cap enrera, considera que el seu primer fracàs va ser no fer una segona carrera universitària, tot i que ha pogut dedicar-se a allò que més li agrada, la comunicació, on viu moments per recordar sempre i on gaudeix si li surten les coses rodones. Segueix el seu camí, sense parar, com ha de fer tothom per tenir èxit. És el que recomana, tot i que prefereix sempre esperar a que li demanin consell per parlar.

L’error més gran que ha comès no és exclusiu seu, tots els idealistes l’hem patit alguna vegada, confiar en excés en algunes persones, però es compensa quan, a casa, comparteix els millors moments del dia amb la família sense pensar en res més. Ja es veu quan passes estones amb ell, la seva família és essencial, la considera la seva primera gran victòria i somia amb ser encara més temps amb ells, cada instant és valuós.

Inspirat per l’Àlex Rovira, la humilitat del seu pare i els seus dos fills, que l’han fet canviar algunes coses, intenta fer esport amb regularitat i escapar-se de tant en tant a qualsevol lloc on es respiri natura, ja sigui mar o muntanya. Des de les terres gironines ho té fàcil per escollir, la bellesa de la zona és incomparable, i la porta també a dins.

No té gens de por a mirar enrera, tot i que quan ho fa, voldria haver-se arriscat més, haver dit més vegades “no” quan tocava, i haver viatjat per conèixer cultures de les que agafar retalls que l’enriquissin. En línia amb un altre somni, dedicar més temps a les coses que li agraden.

Cada dia segur que avança una mica cap a l’objectiu. Força i sort!

Written by Diego Bartolome

15/11/2010 a 16:29

Una respuesta

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Agraeixo molt aquest detall relatat de Diego Bartolomé. Com un regal. Comparteix o […]


Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: