Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Xarxa Onion


Us deixo el post a el bloc de la Xarxa Onion a El Punt, on comuniquem el canvi de Presidència a la xarxa Onion per a la cooperació empresarial.

Una mica més d’un any a la Presidència d’aquesta Associació, tirant del carro, i molts mesos abans treballant-hi i organitzant o participant als primers esdeveniments, tocava ja un canvi. Va costar una mica, però, trobar el candidat pel relleu, semblava haver un acord tàcit perquè continués. Però tenia i tinc molt clar que és dolent perpetuar-se en els càrrecs, tant per un mateix com per les pròpies organitzacions, que han d’agafar nous aires i noves idees.

L’execució marca l’èxit, i hi ha perfils de persones que són claus en diferents fases. Estic content de la feina feta per al llançament i de l’equip que hem format, amb gent molt vàlida i implicada – ja sabeu qui sou i com us admiro, dels qui he pogut aprendre un munt i que han aportat alguna cosa al Diego que sóc avui. A partir d’aquí, tocava agafar oxigen per una nova embranzida amb els projectes que el proper President, el Joan, té al cap i que comparteixo i tinc ganes que es facin realitat aviat. És un empresari d’èxit, amb molta experiència i alhora moltíssimes ganes, amb qui consolidarem el que hem fet i li donarem encara més visibilitat i valor.

Gràcies a tots, i seguim treballant plegats des de segona línia.

Written by Diego Bartolome

21/12/2010 a 12:45

A %d blogueros les gusta esto: