Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Dinar amb el conseller Mena


Avui he pogut assistir al dinar amb el Conseller Mena, d’Empresa i Ocupació, us deixo el post que resumeix una mica el que s’ha parlat.

M’ha agradat el seu estil i el fet que ha escoltat més que parlat, suposo que és natural donat que porta només un mes al càrrec. Té esperit emprenedor i ganes de fer millorar el país, tot i que les condicions inicials són molt delicades per la reducció de pressupostos que patiran tots els departaments. És una tasca complicada, i on un país petit està molt condicionat per l’entorn i l’economia global.

Però això ha d’incentivar la creativitat i intentar impulsar mesures per fer crèixer l’esperit emprenedor a la societat, com ha fet el mateix conseller visitant instituts per encendre l’espurna als estudiants. Fem que l’esforç i el lluitar pels somnis de cadascú amb sacrifici sigui part de la vida, això implica tractar les bases per veure’n els resultats d’aquí uns quants anys… Sense premi a curt termini al proper pas per l’escrutini de la societat.

A veure com evoluciona tot! Esperem que les eleccions municipals no afectin la Generalitat i aviat es posin tots plegats a fer feina, que en cal molta i amb enfoc. Com bé ha dit al dinar, qui ensopega i no cau, avança dues passes.

Sort i força!

Written by Diego Bartolome

26/01/2011 a 22:14

A %d blogueros les gusta esto: