Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Mitja Marató de Barcelona


Ahir vaig córrer la Mitja de Barcelona, la meva segona mitja marató des de fa dos anyets que vaig tornar a córrer amb molta regularitat. 1h49m44s.

Un temps superior a la de Sabadell al Setembre del 2010, però estic content perquè portava dues setmanes a ritme fluix pel mal al genoll dret. No sé si per l’ambient o les ganes, durant la cursa no vaig notar res, i en arribar a casa, va començar un mal bastant intens. Per sort, ha anat disminuint i avui puc caminar bastant bé, però tocarà fer una mica de repòs del running i concentrar-me en piscina durant un parell o tres de setmanes, a veure si desapareix el mal definitivament. Normalment em ve associat a una baixada de freqüència com la que es va produr a finals del 2010 i principis del 2011; coses del Nadal.

L’ambient era espectacular, més de vuit mil persones vaig sentir, i això empeny, dóna forces en un recorregut que no era massa exigent, que permetia gaudir dels carrers de Barcelona sota una fina pluja durant més de 10 kilòmetres … M’agrada veure com la gent lluita contra ella mateixa per arribar amb forces a la meta, cadascú es marca els seus reptes i intenta aconseguir-los, el cap hi juga un paper fonamental.

Als 20 kilòmetres aproximadament em va impactar veure dos joves que es turnaven per empènyer un noi amb cadira de rodes, i vaig anar al seu costat fins el final. Impressionant veure la cara de satisfacció de la parella i del noi en creuar la línia de meta. Aquest sí que es un repte maco, ajudar els altres a aconseguir els seus somnis.

Fins la propera!

Written by Diego Bartolome

31/01/2011 a 07:43

Publicado en Deporte

Tagged with ,

A %d blogueros les gusta esto: