Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Intel·ligència econòmica


Ahir vaig estar per segona vegada el programa Intel·ligència econòmica de Ràdio Sabadell, que s’emet també a Mataró i Badalona, aquest cop per parlar de la Xarxa Onion, de com la cooperació empresarial és la clau de l’èxit per a petites i mitjanes empreses. Com sempre, la Gabi Morales perfecta. Aquest cop vaig anar a gravar amb l’Ares, que es va portar força bé en la primera experiència en mitjans amb 21 mesos i escaig. Em va deixar parlar mentre ella estava tranquil·la a la meva falda … Fins i tot la Gabi es va sorprendre!

Aprofito l’ocasió per dir-vos que si voleu anar a explicar la vostra experiència a la ràdio, m’envieu un email a dbc (arroba) tauyou.com i us posaré en contacte amb ella. Per als emprenedors que comencen, el fet d’explicar amb síntesi el teu projecte i la teva experiència et fa crèixer i aprendre, la comunicació és fonamental per a l’èxit de qualsevol companyia, ho comentàvem amb la Gabi després del programa.

Val molt la pena aprofitar aquestes oportunitats, així que animeu-vos!

Written by Diego Bartolome

03/02/2011 a 10:20

A %d blogueros les gusta esto: