Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Fundació Escola Emprenedors


A través d’alguna xarxa social vaig conèixer la iniciativa de la Fundació Escola Emprenedors, que vol fomentar el caràcter emprenedor de la societat, empreses i institucions a través de  seminaris (3 sessions) o programes trimestrals (12 sessions), impartits sense cost per emprenedors amb experiència a les Escoles, Instituts i Universitats. Des del primer moment em va semblar que encaixava molt en els valors que m’agradaria que la societat prenés com a seus.

Si volem que l’emprenedor sigui reconegut, i que els joves assumeixin petits riscos, des de la base de l’educació s’han d’impulsar els valors de l’emprenedoria, entre d’altres, la lluita per aconseguir els nostres somnis, la tenacitat en el dia a dia, la capacitat de treball, l’esperit d’equip, la força sobreposar-se al fracàs, tolerar la diversitat, aprendre de l’error, etc. Sense ells ens quedarem amb la societat que tenim, benestant, còmoda i sense esma per fer sacrifis importants en els moments en què més cal.

Aquests valors els han de fomentar els propis emprenedors, que transmetent la seva experiència, arribin a encendre l’espurna de l’empresa en els més joves. No poden fer-ho aquells que no ho han viscut en la seva pròpia pell, per això he decidit que Ta with you hi col·labori i involucrar-me com a speaker, al costat de gent de la vàlua de l’Òscar Sànchez, el Jordi Naval, l’André Vanyi-Robin, l’Arantza Blanco, la Isabel Sabadí o el Dídac Lee, entre d’altres. Espero fer moltes coses plegats.

Ara més que mai, força i sort!

Written by Diego Bartolome

23/02/2011 a 17:00

A %d blogueros les gusta esto: