Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Entrevista a COMRàdio


Dilluns 11 d’Abril vaig estar al programa Extraradi de COMRàdio, que s’emet cada tarda de 4 a 7.

Durant aproximadament 25 minuts, vaig compartir espai amb l’Albert Buscató, d’Albusgolf, que comercialitza unes pilotes de golf biodegradables amb menjar per peixos a dins. Les idees que té per expandir l’ús habitual del golf són molt interessants, però crec que per obrir mercat, el preu hauria de ser molt més baix de l’actual. Però és un peix que es mossega la cua, necessita volum per baixar el preu o un recolzament financer important. Força i sort, company.

Per la meva banda, vaig explicar una mica la història emprenedora, i més després que ens presentessin com a la traducció d’imatge que ja no desenvolupem. En tot cas, em va agradar molt l’Àlex i equip, que ràpidament van entendre el missatge i van adaptar el que tenien preparat. Va ser interessant compartir espai radiofònic a la nostra quarta presència a l’emissora, era el primer cop que participava acompanyat en un espai dedicat a l’emprenedoria … I sempre se n’aprèn!

Moltes gràcies per l’oportunitat, i en especial, al Jordi Cortinas pel primer contacte! Fins la propera.

Aquí us deixo l’enllaç.

Written by Diego Bartolome

13/04/2011 a 01:45

Publicado en Entrevistas, Medios

A %d blogueros les gusta esto: