Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Sessió de planificació de projectes i més al Tecnocampus


Una setmana després d’haver fet el seminari de noves oportunitats de negoci als estudiants de Diplomatura, divendres passat vaig participar en una sessió del Màster en Emprenedoria i Gestió de la Innovació del Tecnocampus de Mataró. Des d’una perspectiva pràctica, es dóna als estudiants una bona combinació de teoria i pràctica, amb professors universitaris de nivell i emprenedors d’èxit. És necessària aquesta barreja per a aconseguir que els projectes que tenen al cap es duguin a terme. Vénçer la por del buit que hi ha a sota quan emprens. Amb el paracaigudes que portem, la nostra energia i passió, aconseguirem tocar terra amb suavitat i èxit. Garantit.

Vaig preparar aquestes transparències, que són bàsiques, i portava dos casos molt interessants per discutir, a banda d’una part pràctica destinada a tirar endavant millor el seu pla d’empresa. Però no vam tenir temps perquè a molts dels temes proposats es van generar debats enriquidors en base a l’experiència dels participants i la meva pròpia. Espero que els hi agradés. I me n’alegro, perquè aquests debats suposen un aprenentatge molt més valuós que l’unidireccional. Generar participació dels alumnes és moltes vegades un repte, i en una sessió de planificació i control de projectes encara més! Però tots hi tenien molt a dir.

Per altra banda, em va impressionar el nivell dels projectes que tenen el cap, bones oportunitats de negoci que s’han d’aprofitar. No tingueu por, tot acaba sortint molt bé! Força i endavant, companyes i companys, el món és vostre.

Written by Diego Bartolome

18/04/2011 a 11:03

Publicado en Emprendeduría, Tecnocampus

A %d blogueros les gusta esto: