Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Jornada sobre models de negoci


El proper dijous 7 participaré a una jornada sobre models de negoci que ha organitzat el Jordi Puigdellívol per a la Xarxa Onion. Us animo a que vingueu, serà molt interessant escoltar la primera part, on s’explica clarament què és el model de negoci, i com aplicar-lo a la nostra empresa, és una eina estratègica essencial! Us deixo aquí la nota de premsa per als mitjans.

Tant si ets emprenedor novell com ja has cremat algunes etapes, et serà forá útil. Després, participaré a una taula rodona amb el Joan Matarin d’Aegerus i el Josep Alberti de Grera.net. El Jordi ha fet una gran descripció de tots els participants en el següent post, espero que us agradi.

Si podeu, us recomano que abans de venir llegiu La Contra amb l’Alexander Osterwalder, i el llibre Business Model Generation és un must.

PD.- La notícia és del diari de Sabadell (13/07/2011) i aquí teniu el resum de la jornada, fet pel Jordi Puigdellívol.

Written by Diego Bartolome

01/07/2011 a 01:02

A %d blogueros les gusta esto: