Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Sant Tornem-hi


Estimat blog, t’he tingut una mica oblidat aquests dies, però és que ha nascut la nostra segona filla, l’Anna, el 12/05/2011, i no he tingut massa gaire estones lliures des de llavors. Entre la feina i l’increment d’hores de logística familiar es fa difícil treure temps fins i tot per un mateix, fa setmanes que no corro! Suposo que, en general, és bo, no malgastem el temps en coses supèrflues, però també deixem de banda algunes coses interessants i potser també, alguna d’important. Però la vida és així, hi ha prioritats en cada moment i ara està molt clar que són les nenes de la casa, l’Ares i l’Anna. En fi, continuem!

Written by Diego Bartolome

01/07/2011 a 00:53

Publicado en Familia

Tagged with ,

A %d blogueros les gusta esto: