Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Mitja marató de Sabadell


Avui he corregut la meva tercera mitja marató, una a Barcelona i dues a casa, a Sabadell. M’agrada molt córrer, però més estar amb la Montse, l’Anna i l’Ares els caps de setmana 🙂

La primera van ser 1h48m18s (Sabadell), 1h49m44s a Barcelona (on em vaig lesionar), i avui una mica més (1h50m20s) … Poc a poc anirem recuperant forma i posant-nos a to, però el mal de queixals d’aquesta setmana – des de dijous que prenc antibiòtics i nolotils – i la baixa forma després de l’estiu han decidit el temps. Això sí, portava els quets nous comprats al Runnersworld de Sabadell, que és a la Gran Via, davant de l’antiga fàbrica d’Arttextil, molt recomanable.

El més impressionant d’aquestes curses, l’ambient, que empeny, i molt millor el recorregut d’aquest any que el del passat.

Per cert, us recomano la web de la Sabadell Run Series, amb totes les curses de la ciutat. Tinc ganes de fer-hi la meva primera Sant Silvestre!

Written by Diego Bartolome

04/09/2011 a 22:57

Publicado en Deporte

Tagged with , , ,

A %d blogueros les gusta esto: