Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Direcció de Producció i Operacions


Avui estava repasant el que hem fet aquest trimestre, i trobo que falta una mica de fil conductor, i fent una mica d’autocrítica com alguns heu expressat, potser faltaria l’encaix que hauria de marcar jo. En comptes de fer-ho a l’aula i robar-vos protagonisme, ho faig doncs a través d’aquí. Qualsevol suggerència em dieu, i si teniu dubtes, ja sabeu que estic disponible pels canals habituals el més ràpid possible.

En definitiva, us deixo a aquest enllaç les transparències que vaig fer servir l’any passat durant les 10 setmanes del curs. Espero que això faci que us quedi una mica més clar l’objectiu final de tot plegat. Us recomano la part final del pla d’operacions en realitat, sobretot pels que fan el cas d’una empresa. Però els treballs d’aquest any han de ser més detallats fins i tot.

En general, estic content de les presentacions que heu fet, valoro l’esforç que esteu fent per a entendre tot i exposar-ho, que no és fàcil. A partir d’aquí, espero veure també bons treballs! Els que m’envien seguiment demostren bons primers borradors, segur que sortiran grans treballs. Els que no m’envien res, s’arrisquen a que el treball no compleixi els objectius que crec que han de ser-hi. Vosaltres mateixos, recordeu que el límit d’entrega és el 22/12/11.

Les notícies, estic impressionat pel blog dpionews.wordpress.com, i també pel nombre de missatges intercanviats a twitter. Ara és el moment de passar a l’acció a twitter. A més d’enviar-m’ho a mi, heu de tenir interacció entre vosaltres i comentar les notícies que publiquen els vostres companys sobre el tema que sigui, per comparar i ampliar. L’objectiu és que analitzeu i valoreu més, no només difongueu. Fixeu-vos doncs en l’exemple del blog dpionews. Qui s’atreveix a generar un altre blog on tothom pugui participar?

Valoraré doncs per al 20% + 20% aquesta interacció real i virtual, ja que a classe, de moment, com que no us llegiu els temes, la discussió presencial no té el nivell que esperava, però de tot s’aprèn i ho millorarem.

Written by Diego Bartolome

26/10/2011 a 18:02

A %d blogueros les gusta esto: