Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

Linktostart a Sabadell


El proper dia 14 de Març, a l’ESDi, hi haurà el taller “Cuina la teva idea amb linktoStart”, totalment recomanable per a emprenedors en estadis inicials o si tens una o moltes idees al cap que vols portar a la pràctica.

… No emprenc? Emprenc? No Emprenc? Quina decisió més difícil! Moltíssimes vegades només falta l’última empenta que ens impulsi a la piscina i ens faci continuar amb força. Aquest és l’objectiu d’aquest taller: reflexionar sobre les implicacions de l’emprendre i donar eines per facilitar aquest camí dur i apassionant. Després de fer-lo tindràs moltes més ganes i eines per tirar endavant amb la teva idea per a canviar el món.

Primer, es presentarà com linktoStart et pot ajudar, i després, amb una eina, el model de negoci, t’ajudarà a monetitzar aquesta idea. Treballaràs en petits grups versàtils i diferenciats. A més, es compartiran experiències i s’explicarà què necessites per crear una empresa. En definitiva, tota aquesta energia emprenedora t’ajudarà a tirar endavant!

Linktostart és un programa d’acompanyament a emprenedors creat per la Fundació INLEA, que el 2012 celebra la seva 4ª edició. L’objectiu és ajudar a emprenedors de l’àmbit tecnològic a transformar la seva idea en una empresa viable i amb potencial, aportant-li formació, mentoring, contactes, visibilitat i cooperació empresarial. El programa és anual i consta de diferents fases selectives, i actualment està a la fase 1 (Mentalitat emprenedora), amb les candidatures obertes fins al 31 de març.

Inscriu-te aquí al taller!

Written by Diego Bartolome

29/02/2012 a 13:50

A %d blogueros les gusta esto: