Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

L’Helena Torrent …


La mirada d'art… de La Mirada Art de Butxaca, a la Rambla de Sabadell, junt amb la seva sòcia, l’Elena González. Un grup de moda de segon de l’ESDi va anar al seu espai el dimarts passat a sentir la seva experiència emprenedora, i vam quedar tots encisats per la concepció del seu negoci i pel seu caràcter, complementari, que està fent ja de La Mirada un referent en art, la fotografia i les coses fetes a mà amb amor. Ara que s’acosta el Nadal, és un gran espai on podreu trobar coses que no hi són a d’altres punts de Sabadell. Us ho recomano!

L’Helena és fotògrafa i tècnica superior en Imatge, i des de fa uns mesos, una de les emprenedores darrera La Mirada Art de Butxaca, una botiga/galeria de Sabadell a La Rambla número 9. Només uns poquets esglaons et separen del seu espai ple de màgia.

Diu que el fracàs és un èxit desastrós, així que prefereix no usar mai la paraula, per dura i pessimista. En tot cas, tots els petits punts difícils que ha passat algú per la seva vida fan que adquireixis nous coneixements i experiència, aprendre ha de ser-ne una constant. Aquests, i els encerts que també ha viscut, han fet que el seu projecte, La Mirada Art de Butxaca, es faci realitat. El fet que hagi nascut és la seva primera gran victòria. De fet, el seu millor encert és no tenir por, el no ja saps que el pots tenir, però s’ha de lluitar per fer realitat els projectes!

Considera que no s’ha de deixar mai d’estudiar, d’aprende, tot a la vida et serveix. Ella es va enamorar de carreres artístiques com el cinema i la fotografia que valen molts diners, i si pogués tornar al passat, estalviaria una mica per poder estudiar el que realment volia estudiar. Però en tot cas, al final un troba el seu camí i tot sembla que tingui sentit un cop ho veus amb perspectiva. També, si tornés enrera deixaria l’amor en segon terme i pensaria més en l’amor propi! Si un no és feliç amb ell mateix, la resta no pot anar bé.

No té només una font d’inspiració, beu de fotògrafs, directors de cinema, amics, grups de música, els seus pares i un llarg etcètera,  fonts contínues d’aprenentatge i millora. Se n’ha d’extreure el màxim partit, de la vida, i fer-la intensa i irrepetible. Per això, el seu lloc ideal per a escapar-se és allà on hi hagi bona música en directe o una exposició interessant.

Somia amb continuar disfrutant de la vida i del seu negoci, i fer que La Mirada sigui un lloc consolidat a Sabadell Potser per això, el seu millor moment del dia és quan algú que entra a descobrir la Mirada. Després de conèixer les (H)elenes, de ben segur hi tornarà!

Força  i sort!

Written by Diego Bartolome

09/11/2012 a 15:06

A %d blogueros les gusta esto: