Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

L’Isona Ten, de Shira


Isona TenCada cop que llegeixo les respostes a les preguntes que faig servir per fer aquests perfils me n’adono que és difícil respondre-les. Per això, cada vegada estic més agraït a la gent que, com l’Isona, de Shira, ho fan. Merci de veritat.

L’Isona es defineix com una persona dinàmica, inquieta, exigent, constant, flexible, i amiga dels seus amics. Es dedica al disseny de joies i complements des de fa uns anys, tant a Barcelona com a Anglaterra. El seu projecte Shira neix d’un somni personal que, fins quedar-se a l’atur, no havia pogut materialitzar. Tenim sort que l’hagi pogut tirar endavant! En tot aquest procés, s’ha inspirat molt gràcies a la seva família, i el seu recolzament en els moments més difícils, tant des de la part emocional com a algunes decisions de l’empresa. Una emprenedora no pot fer el camí tota sola.

En el terreny professional, el seu primer fracàs va ser dedicar-se en excés al projecte, no tenia vida més enllà de l’empresa, i fins i tot va haver d’aturar tot durant uns mesos. Però allò va ser útil per ara tenir un petit taller, la web, i una petita xarxa de proveïdors i clients. Està fascinada pel món artesanal, pel toc personal que adquireixen les seves peces, sense deixar de banda les noves tecnologies. Gaudeix experimentant amb materials com plàstics, pells i teixits tant en el disseny com per les tècniques d’elaboració i fabricació.

L’error més gran que ha fet és no creure en si mateixa, li va costar veure que el que feia agradava la gent, fins i tot més enllà del seu entorn. Va ser llavors que va creure de veritat que podria funcionar. Això es relaciona amb el millor encert, tenir un objectiu realista i creure en el que està fent. Diu que el no ja el tens, només té sentit anar a buscar el sí. Si no és possible, reinventa’t i comença de nou. No perdis mai la il·lusió. Potser per això fa petites tirades que li permeten comprovar l’acceptació dels productes al mercat, i si cal modifcar la peça. D’una forma sincera, busca l’opinió de la gent, qualsevol suggeriment és benvingut!

El seu millor moment del dia és el cafè del matí, sentada a la cuina, els primers moments de tranquil·litat abans de començar un dia nou. En aquest moment, o escapada a la muntanya caminant i gaudint del paisatge en companyia dels seus, somia amb ser feliç, ser feliç estant bé amb ella mateixa, fent el que li agrada, i envoltant-se de la gent que estima. Jo crec que ja ho té tot això, i per tant, no tornaria enrera, ella és l’Isona amb totes les seves virtuts i defectes.

Força i sort!

Si voleu saber més d’ella i les seves joies, estarà a l’auditori de l’ESDi el proper dijous 7 de Març a les 16h.

 

Written by Diego Bartolome

04/03/2013 a 10:31

A %d blogueros les gusta esto: