Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

La Maria i la Claudia, creadores de Cindy Bangs


Cindy BangsLa Claudia Blasco i la Maria Anglès són les cofundadores de Cindy Bangs, el fruit dels seus somnis, ja que les dues són unes apassionades fans de l’estètica dels anys quaranta i cinquanta. Es percep a primera vista la seva passió pel que fan! Han respost les meves preguntes per separat, però les respostes tenen moltísims ingredients comuns … Ja veureu!

Els seus primera fracassos es relacionen amb els inicis de Cindy Bangs, on esperaven la mateixa entrega i professionalitat de tothom implicat. Després de molts mesos de patiment, on els sentiments passaven davant de la raó, van poder controlar el problema que implicava feina i amistat, i seguir endavant amb força. Ja ho diuen, ja, que és millor no crear empreses amb família i amics. Però un petit pas enrera fa que després avancis més ràpid si no caus.

Aquesta petita derrota les ha portades a la seva victòria més clara, Cindy Bangs. Com dèiem, el seu somni fet realitat. Sobretot valoren el contacte amb les clients, veure com se senten les noies que s’emproven els seus vestits no té preu. Els dissenys portats a la realitat. Clientes satisfetes. Què més volen!

L’error més gran de la Claudia ha estat infravalorar-se, no ser conscient del que un té i el que tots som capaços d’aconseguir amb determinació. Per la seva banda, la Maria considera que s’ha de vigilar moltíssim al costat de qui es treballa, els seu error més gran és haver barrejat les relacions personals amb les professionals. Si s’enfonsa una cosa, també l’altra. Quatre ulls millor que dos.

El seu millor encert és arriscar-se: no deixeu mai que ningú digui no podeu o és impossible. Molta feina i una mica de bogeria són necessàries per tirar els teus projectes endavant, combinat amb una actitud positiva que vegi els altibaixos com part del camí que un mateix traça. Si tornés enrera, la Claudia aprofitaria cada oportunitat al màxim, i la Maria no canviaria res, tot el que passa és per alguna raó. Les oportunitats no arriben però soles, s’han de buscar!

En aquest camí s’han inspirat en molta gent, però per la Claudia sobretot són dones com la Bibiana Quadrado, la Laura Byrnes i la Micheline Pitt, de les que ha après molt en diferents moments de la vida. I la Maria té com a referent clar el Fabián Loidi, professor de patronatge a la Universitat, qui li ha ensenyat tot el que sap, tant a nivell teòric com en valors com l’esforç, el treball, les coses ben fetes i el ser constant. Diu que troba a faltar els seus moments on s’amocionaven mirant imatges i patrons de la dècada dels 50.

El millor moment del dia de la Claudia és quan un client surt satisfet amb la seva compra, un contacte per a una col·laboració, el reconeixement, unes cerveses al bar de sota de casa, coses senzilles que passen sovint. En canvi, la Maria prefereix la tranquil·litat del sofà de casa, sempre que l’envolta la  sensació de que tot va endavant amb èxit. Amb control.

No en tenen prou amb treballar juntes …  el seu lloc per a escapar-se és un festival de música, de Rock’n Roll en particular, juntes, portant per bandera el seu lema a lo loco! I allà somien en ser lliures, dedicar-se al que els hi agrada, i que Cindy Bangs sigui la marca referent a nivell mundial de roba d’inspiració en els anys cinquanta. Segur que el viatge serà emocionant i reeixit.

Força i sort!

Written by Diego Bartolome

03/04/2013 a 22:19

A %d blogueros les gusta esto: