Retazos conectados

Escritos de Diego Bartolomé para acompañar a la vida

En Josep Abril, la Pilar Bonet i en Marc Castellví


La Pilar Bonet i en Josep AbrilVaig poder escoltar aquests tres cracks el passat dijous a l’ESDi, dins els esdeveniments ESDissabte dels dijous.

El Josep Abril és un gran dissenyador de roba. No de moda, sinó de roba, ja que com ell diu, el que fa pot o no ser moda en un moment donat. Em va impressionar la seva història, de passar de tenir moltíssims treballadors i haver crescut massa, a descomprimir, i tornar a un tamany més controlat. Un tamany que li permet ser més feliç i gaudir del que fa. Com ell diu, és el més important a la seva vida. I a la de tots. Si m’hagués de quedar amb una frase, seria Allò important és fer coses que et facin feliç i que ajudin una miqueta a millorar el món. Gràcies per aquest punt de vista. Emprendre és la millor opció si porta al camí per ser feliç, sinó més val canviar.

La Pilar Bonet és un referent pels estudiants. En la seva vessant emprenedora, ha creat el projecte ArtsComing, que ven art contemporani a preus assequibles. M’agrada molt el concepte, i trobo que sí que pot haver un mercat per l’art contemporani de qualitat a Internet. A més, ells cultiven la vessant didàtica, i expliquen les obres que tenen disponibles, ajuden a millorar la cultura artística del món. L’estan fent millor. Em quedo amb el seu missatge optimista, No deixarem de fer coses per molt complicada que sigui la situació. I tant, el món no s’atura, deixem-nos de queixes i endavant. Gràcies!

Marc CastellvíEl Marc Castellví em va deixar sense paraules. El seu talent és impressionant. Amb 24 anys ha fet tantes coses i està involucrat a projectes tan interessants que m’encantaria poder cooperar amb ell algun dia. Per si no la coneixeu, us recomano la seva iniciativa No más tuppers de mamá, que us deixarà bocabadats. Als estudiants va semblar que els encantava, i que és un referent. Només cal posar-se i avançar en el camí. Creure’s que un pot arribar allà on vol i lluitar cada dia per fer-ho. Gràcies!

Força i sort, companys!

Written by Diego Bartolome

08/04/2013 a 18:18

A %d blogueros les gusta esto: